Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Verzenden en afhalen

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De levertijd uit voorraad binnen Nederland duurt 3-5 dagen, vanuit Italië 2-3 weken. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzending

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden op de betaalpagina voor je berekend.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kunt je ons eenvoudig via telefoon 0172-415215 of e-mail info@fsasport.nl bereiken.